Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS

Bine ați venit!

Plotter.ro este un site de anunțuri specializate care vă permite dumneavoastră, companiilor de producție publicitară și din domeniul tipografic să publicați on-line anunțuri cu echipamente, materiale și servicii oferite spre vânzare.

Deoarece echipamentele care constituie subiectul principal al site-ului (cele destinate imprimărilor de mari dimensiuni = plotterele) sunt dificil de transportat, anunțurile pe care le vizăm sunt în principal din Transilvania și Banat. Intenționăm să propunem, pentru acest tip de echipamente, parteneri localizați în Cluj-Napoca, Brașov și Timișoara, pentru partea de service/diagnostigare.

Pentru a publica anunțuri de vânzare, cumpărare sau schimb, trebuie în prealabil să vă înregistrați ca utilizator, apăsând Autentificare în meniul de sus. După înregistrare veți primi pe adresa de e-mail introdusă o parolă, pe care va trebui s-o introduceți la fiecare autentificare.

Anunțurile aprobate spre publicare pe site-ul plotter.ro trebuie să corespundă cerințelor specificate în secțiunea Termeni și condiții. Vă rugăm consultați această secțiune în cazul în care anunțul dumneavoastră nu este publicat.

Pentru publicitate (advertoriale sau anunțuri de 125×125 în bara laterală) pe site, vă rugăm să ne trimiteți datele dumneavoastră pe mail contact@plotter.ro