Bine ai venit, vizitator! [ Inregistrare | AutentificareFeed RSS

Aplicații de automatizare facebook

| Știri tehnice | 25 februarie 2017

Am instalat recent pe telefon aplicația Page manager pentru Android găsită în Google store despre care știu doar că poate monitoriza mai multe pagini de facebook și cam atât. Din câte am înțeles, Facebook încearcă să cureţe puţin zgomotul de pe reţeaua socială, eliminând postările care cerșesc like-uri, așa numitele like-baiting. Știu de asemenea că există un algoritm ce introduce în fluxul nostru de ştiri şi informaţii (așa-zisul News Feed) doar postări de la paginile şi oamenii cu care interacţionăm cel mai mult (iar acelea se rezumă la doar 10% din listă).

Ce caut eu să aflu, pe lângă ce mai știe să facă Page-managerul recent instalat, este dacă nu cumva există o aplicație care să automatizeze procedurile de share pe grupuri și pagini de facebook. Am auzit de o aplicație de Android gen Tasker care pare să aibă facilități asemănătoare și știu că pe iOS de la Apple există așa ceva pentru că văd în News Feed-ul meu de facebook cum un ziarist face treaba asta de pe telefon (iar eu mor de invidie).

Așadar, ce caut eu este o aplicație pentru Android care să automatizeze share-uirea unei postări de pe wall-ul meu, pe grupurile în care sunt membru (cu paginile pe care le administrez mă descurc, sunt doar 2-3). Să facă asta de la 2-3 ore, de 5-6 ori pe zi. Există așa ceva? Dacă nu pentru Android, și pentru Windows ar fi ok până la urmă 🙂

690 numar total de afisari, 0 azi

Domeniile .ro nu se mai iau pe viață

| Calculatoare, Știri tehnice | 9 septembrie 2016

Registrul național ROTLD (Romania Top Level Domain) anunță introducerea unui tarif de înregistrare și mentenanță anuală pentru domeniile .ro. Tariful anual va intra în aplicare începând cu data de 01 Iulie 2017.

Pentru numele de domenii .ro înregistrate înainte de data de 1 iulie 2012, deținătorii dreptului de utilizare vor fi obligați să achite un tarif de mentenanță anual în intervalul 1 iulie – 1 octombrie 2017. Pentru domeniile .ro înregistrate între data de 1 iulie 2012 și data de 1 iulie 2017, tariful de mentenanță anual se achită în momentul în care dreptul de utilizare a numelui de domeniu .ro este egal cu 5 ani de la data înregistrării.

Așadar nu este vorba doar de introducerea unui nou tarif, ci și de o plată „cincinală” a sa, pentru utilizarea domeniului pe o perioadă de 5 ani. Domeniile .ro se achiziționau până acum „pe viață”, iar roTLD factura înregistrarea sau transferul dreptului de folosință al unui domeniu cu aproximativ 50 USD + TVA (20%) în total 60 USD.

Internauții români estimează că tariful anual va fi în jur de 10 $ sau 10 €, similar celui pentru domeniile .com sau .net, adică suma achitată va fi aceeași ca și cea cerută până acum „pe viață”, dar se va achita pe o perioadă de 5 ani.

741 numar total de afisari, 0 azi

Anunțuri pe plotter.ro

| Anunțuri | 17 august 2016

Dacă doriți să postați anunțuri pe acest sit vă rugăm să ne contactați pe mail anunt@plotter.ro

806 numar total de afisari, 0 azi